Qiwi

Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Josefin - 10 januari 2013 11:54

I Måndags så var vi på introduktionskurs inför Lexies valpkurs.

Tror att vi har hittat en bra hundklubb nu =) Bonizas hundskola heter dem. Någon som har erfarenhet utav dem?


Iaf när vi var där och skulle betala kursen och visa vaccinationsintyg så kom vi in och prata om vårt problem med Dolly. Ni som känner oss känner ju till att hon är väldigt stressad och osäker. Det är inte bara det att vi tycker att det är jobbigt att hon skäller sig igenom hela rundorna, utan det måste vara extremt jobbigt för henne! Kan inte vara bra att alltid vara så stressad. Hon springer runt så mycket i kopplet att tassarna börjar blöda och hennes ögon rinner när hon är stressad.


Vi berättade att vi har tränat henne i 3 år nu och gåt en massa kurser med henne där vi inte har fått ut ett skit ifrån. Alla kurserna var på samma hundklubb och instrktören sa i princip att Dolly var ett hopplöst fall.


Den ena instruktören på Boniza älskar att ta sig ann "problemhundar" och ska visst vara väldigt duktig på det. Dem sa att dem skulle ha en kurs direkt efter valpkursen och där var bara en anmäld så vi fick gärna delta.


Vi kunde ta med båda hundarna eftersom det tar tid att köra hem om till svedala och byta hund. Den hund som inte tränas kunde vi sätta i en box sålänge. Kurserna hålls nämligen på ett hunddagis.


Tyvär fick jag säga nej tack eftersom vår ekonomi är i botten för tillfället. Men dem sa att vi löser det. Det viktigaste är att vi får Dolly att må bra!


Nu äntligen finns det hopp igen! Vis SKA få rätt på Dolly...tänker ALDRIG sluta att kämpa!


     

Ovido - Quiz & Flashcards